Leadership Awards 2018

Premis internacionals de Lideratge 5a edició

#LeadershipAwards 

Reconeixement als Líders de l'Any

Com a resultat del Treball de recerca que es realitza desde l'observatori de Bones Pràctiques de Lideratge de INGENIO, leadership school, els alumnes de cada promoció del Màster de direcció i Lideratge realitzen una enquesta a líders d'empreses ubicades al país, per a determinar el nivell de Lideratge Autèntic, un model de lideratge que es construeix sobre 4 pilars: el personal (autoconeixement), l'interpersonal (coneixement dels altres), l'ètic (els valors i la seva congruència) i el cognitiu (model mental de presa de decisions i resultats). 
Es realitza una medició del mateix amb un instrument (enquesta) validat científicament, que es va elaborar a la Universitat de Harvard. L'enquesta la respon el líder i el seu equip més directe.
Es fa reconeixement a aquells que obtenen unes medicions superiors al 70%.

Entre d'altres han obtingut el reconeixement, entre altres, IFR, RODI, SUPSA, INDRA, SAGE, ICG, CAFÉS BATALLA, DEKRA, SIMM, ILERDA SERVEIS, NAYOX, SANITAS RESIDENCIAL, TALLERES RUFRE, SOFOS SOLAR, etc.

Premiats 2018

Fundació privada Terra Alta 92%
Serveis Atenció a les persones 88%
Semic 84%
Prefabricats Pujol 81%
Control Motor 77%
Fundació privada Ilersis 76%


Tots ells configuren el Ranking de Lideratge directiu, un model per l'èxit.

Más en esta categoría: « Leadership Awards 2015

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias mediante el análisis de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando en esta página, consideramos que aceptas su uso en los términos indicados en la Política de Cookies.