Events

Divendres de lideratge

Una jornada per adquirir eines de darrera actualitat per a la gestió eficient dels departaments de gestió de persones i la creació d'equips d'alt rendiment, compromesos amb els resultats corporatius.

Cronograma


9:00 Presentació de la colecció de llibres de management "Liderazgo Contemporáneo", editada per Milenio i Ingenio school.

Ingenio school en aliança amb l'editorial Milenio, llançen la colecció "Liderazgo contemporáneo", de llibres de management escrita per cada un dels experts que formen part del Faculty de l'escola, on cada un d'aquests aportarà el seu background als professionals que vulguin millorar les seves competències. Cada títol contradirà algun dels refrans o dites més populars. La portada és una obra d'art, cedida per l'artista Uceda.

9:15 Conferència: Une y Vencerás, per Araceli Mendieta, autora del primer llibre de la colecció de títol homònim. 

Aprendre a entendre i valorar les diferències individuals sens dubte és un recurs potent per a establir relacions satisfactòries i aconseguir dinàmiques de treball en equip més fluides i enriquidores per a tots. Fer el mateix amb nosaltres mateixos, reconeixent les nostres competències, les ja desenvolupades i les que haguem de potenciar, ens obrirà possibilitats que fins ara creiem fòra del nostre abast. Dominar i potenciar els models col·laboratius és clau per a convertir els reptes de la diversitat cultural i la convivència intergeneracional en oportunitats.

10:00 Conferència - Seminari: Lean management en RRHH, com aplicar-lo de forma exitosa, per Borja Arrizabalaga

El lean management s’encarrega de realitzar una anàlisi pormenoritzada de totes les àrees empresarials, detectant i solucionant errors, permitent així la millora de la productivitat sense necessitat d’inversió. 

Aplicació en Recursos Humans El Lean management tracta també de detectar allò que sí aporta valor a la organització, així com la seva actitud i capacitat d’aprenentatge, inclús d’aprendre a desaprendre. Podem detectar les àrees que necessiten reforç i també a aquells empleats que destaquen per el seu gran acompliment i potenciar el seu talent. 

Per a aconseguir la seva aplicació és necessari implementar-lo en els següents principis i pràctiques que explicarem en el seminari: Treballadors polivalents, Gestió del coneixement, Grups de treball, Empowerment, Treball en equip, Felicitat,  Nova necessitat de líders: Neurolideratge, Ús de l’antropologia als RRHH - Tecno-antropologia i antropologia empresarial, Acomiadament com a valor i Promoció del risc en les decisions. 

Acte gratuït. Aforament limitat. Indispensable formalitzar inscripció.

INSCRIPCIONS

 

Read more...

Máster en dirección y liderazgo, ONLINE

El MBAL es una formación de calidad. Un proyecto innovador que responde a las necesidades de un contexto cada vez más globalizado que requiere de profesionales con formación universitaria de postgrado que puedan liderar proyectos, organizaciones y equipos con éxito.

El único de su especialidad. Otros estudios de postgrado o son MBA’s que se centran en la formación funcional en los diferentes ámbitos que componen una empresa o bien son programas que plantean un orientación al Liderazgo enfocándose únicamente en la dirección de personas. El liderazgo es la suma de ambas cosas y así es como se trata en este programa. Es transversal y necesario en todos los ámbitos profesionales. Por ello, formamos a líderes de cualquier disciplina universitaria.

Un programa equilibrado que contempla el desarrollo de dos ámbitos diferenciados y complementarios para la dirección general: la gestión y el liderazgo. De manera que se adquieren los conocimentos en áreas de gestión como calidad, innovación, estrategia, finanzas, marketing y las habilidades para alcanzar objetivos como comunicación estratégica, liderazgo personal, gestión de equipos, liderazgo del cambio, negociación, motivación, inteligencia emocional, etc.
 

Es 100% online, sin horarios, ni calendarios. Permite realizarlo a la medida de su tiempo. Con contenidos académicos heterogéneos que garantizan su aprendizaje.

+ INFORMACIÓN

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias mediante el análisis de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando en esta página, consideramos que aceptas su uso en los términos indicados en la Política de Cookies.